Här kommer du till vår KLUBBSHOP
FORSHEDA IF
Välkommen | Framtiden är blåvit

När ni väljer att sponsra Forsheda IF stödjer ni vår viktiga kärnverksamhet som handlar om att ge barn, ungdomar och vuxna en meningsfull och hälsosam fritid.

Stödet vi får från våra sponsorer är ovärderligt. Tack vare det kan vi ha en aktiv ungdomsavdelning och herrlag.
För att kunna fortsätta att driva och utveckla vår klubb är stöd från sponsorer oerhört viktigt.

Sponsorpaket
Välj ett av våra paket där vi lagt ihop våra olika produkter. Vi vill dock förtydliga att vi tycker det viktiga är att man bidrar med något och inte hur mycket. Välj en summa ni känner er ok med för välgörenhet och sen sätter vi ihop det som är viktigt tillsammans med er.

Brons 5 000 kr

›  Företagslogga på hemsidan
Företagsskylt på Bollagården eller logga på innebandysargen (Skyltkostnad tillkommer på nya skyltar 800kr)
› Företagsnamn i matchprogrammet
› 1st fribiljett till alla seniorlagets hemmamatcher

Silver 10 000 kr

› Företagslogga på hemsidan och sociala medier
› Företagsskylt på Bollagården och logga på innebandysargen (Skyltkostnad tillkommer på nya skyltar 800kr)
› Företagslogga i matchprogrammet
› Använda sin radioreklam (om företaget har en egen) i pausen på seniorlagets hemmamatcher
› Använda sig av Forsheda IF i egen marknadsföring
› 2st fribiljetter till alla seniorlagets hemmamatcher

Guld 20 000 kr

› Företagslogga på seniorlagets matchkläder
› Företagslogga på hemsidan och sociala medier
› Företagslogga i matchprogrammet
› Använda sig av Forsheda IF i egen marknadsföring
› 4st fribiljetter till alla seniorlagets hemmamatcher

Kontakta oss via info@forshedaif.se om ni vill blir sponsor!

Följ oss på facebook!
Förbund