FORSHEDA IF - KLUBBSHOP
Forsheda Idrottsförening
Fotboll för barn födda 2017 & 2018
2023-02-06 11:44

Imorgon tisdag 7/2 kör vi igång med fotbollsträning för barn födda 2017 & 2018!

Alla barn födda 17 & 18 är välkomna till Forshedas lilla gympasal imorgon kl: 17:30 för att prova på fotboll! Första och andra träningstillfället får barnen prova på och se om det är något de tycker är kul och vill fortsätta med. Vill man fortsätta träna fotboll efter dessa 2 tillfällen behöver man då bli medlem i FIF.       Här ansöker du om medlemskap i FIF!

Att ta med på fotbollsträning inomhus

Ditt barn behöver vara ombytt för aktivitet inomhus, i bekväma kläder som är enkla att röra sig i och en sportsko för inomhusbruk och gärna benskydd. Ta också med en fylld vattenflaska, märk gärna vattenflaskan med barnets namn.

Vi ses imorgon!!

Hälsningar ledarna

Annie, Angelica, Victor, Johannes & Martin.

FÖRSTA TRÄNINGSTILLFÄLLET
2023-01-16 11:39

Tisdag 7/2 kl 17.30 börjar första träningen för barn födda 2017 & 2018!

Plats: Lilla sporthallen i Forsheda.

(kom gärna ca 10 min innan)

Att ta med på fotbollsträning inomhus:

Ditt barn behöver vara ombytt för aktivitet inomhus, i bekväma kläder som är enkla att röra sig i, inomhusskor och benskydd. Ta också med en fylld vattenflaska, märk gärna vattenflaskan med barnets namn.

Har ni några frågor går det bra att kontakta någon utav oss ledare:

Klicka här för att komma i kontakt med oss

Då vi kommer hålla till i en liten hall och inte ha så mycket utrymme att träna på, ber vi er att inte ta med ev syskon eller mer vuxna in på träningstillfällerna.

Det går fint att vänta nere i omklädningsrummen eller utanför medans vi tränar.

Informationsmöte
2023-01-11 08:08

Är ditt barn född 2017 eller 2018 och vill
prova på fotboll i Forsheda IF?

Då är du som förälder välkommen på ett informationsmöte
Tisdag den 31 januari klockan 17:30 i Bollagården

Där kommer vi berätta mer om upplägget och även svara på de frågor / funderingar som kanske dyker upp

Hoppas vi ses!