HUVUDMÅL FÖR FORSHEDA IF

• Erbjuda alla pojkar och flickor en idrottslig aktivitet samt genom en bred ungdomssatsning skapa förutsättningar för konkurrens kraftiga seniorlag och möjlighet till elitsatsning.

• Genom aktiviteter i klubbstugan, skapa en samlingspunkt för medlemmar och invånare i Forsheda, där trivsel och samvaro ställs i centrum.

• Vara en förening för hela familjen.

• Genom utbildning öka kunskaperna hos såväl ledare som aktiva.

• I samverkan med andra föreningar på orten, driva frågor, både inom respektive förening, tillsammans med och gentemot myndigheter.

• Genom hemsidan www.forshedaif.se sprida information om föreningens verksamhet, samt verka för ett fungerande kansli.

• Verka för en konstgräsplan i Forsheda som kan bli ett centrum för fotbollsklubbarna i västra kommundelen.

• Att verka för att vara ungdomsföreningen i innebandy för kommunens västra del.

• Verka för en läktare till sporthallen på Högstadiet.

• Att den som representera föreningen uppträder på ett just och korrekt sätt, samt verka för en alkoholfri miljö.

<< SEPTEMBER NOVEMBER >>
OKTOBER 2022